Ihr Einkaufswagen

über Le Pirol

„Vi forener hygge med coolness og omtanke for miljøet, så det hele passer ind i en moderne livsstil“, Siger Morten Underbjerg, som star bag Le Pirol.

Morten Underbjerg ist Gründer von Aalborg und har mere end 10 års erfaring som designer for modehuse i både ind- og udland. Han er uddannet fra TEKO og har en MA fra Royal College of Art in London."Efter mange års erfaring i modebranchen traf vi beslutningen om, at nu måtte tingene gøres helt anderledes og med god samvittighed", fortæller han.

Den første kollektion fra Le Pirol så Tage Juli i August 2018 und beste Stilrichtungen, alles was er skabt und von Marken dreier Grundprinzipien: Lokale Produktion, Ökologie und modernes Design. Materialet er øko-certificeret merinould fra Italy, som bliver designet og produceret i Danmark.

”Jeg er virkelig glad for og stolt af, at vi kan producere vores strik herhjemme. Vi er førende inden for bæredygtig og lokalt produceret strik, og vores tøj er lavet til at holde i lang tid, så vi kan være med til at skåne miljøet“, siger Morten Underbjerg om det nye brand.

“Vi elsker stil og mode, men vores vision er at minimere det aftryk, vi sætter på vores miljø. Det gør vi blandt andet ved at udnytte alle vores biprodukter og ved løbende at Introductionre nye styles frem for at have sæsonvarer”, tilføjer han.

Det samarbejde, som Le Pirol indgår i, skal forst og fremmest have en fair , bæredygtig og etisk tilgang til produktion. Netop derfor er den local produktion vigtigt, forklarer Morten Underbjerg:

”Vi ved, at god kommunikation og et tæt samarbejde med vores partnere giver bedre produkter og længere holdbarhed. Tætte relationer giver færre fejl og mindre overproduktion, og samtidig er det en unik mulighed for at arbejde med løsninger, der reductionrer eller helt undgår spild.“

“Vores garn er GOTS-certificeret, 100% økologisk, genanvendelig, biologisk nedbrydelig og produceret med omtanke for dyrevelfærd. Vi er ikke perfekt, men vi gør vores bedste for at gore en forskel”, siger designeren.

Le Pirol skiller sig desuden ud ved at omfavne 'direct-to-consumer', som endnu ikke er en udbredt forretnings -modell blandt danske marken. Hele kollektionen bliver forhandlet i brandets onlinebutik.

Für weitere Kommentare und Informationen wenden Sie sich bitte per E-Mail an Morten Underbjerg - hello@lepirol.com