Your Cart

ULD PLEJE TIPS


Naturlige merinouldfibre er et selvrensende materiale, så det er ofte nok at give dit Le Pirol-uldstrik ren, kold luft.Vaskning er hårdt for dit tøj og for miljøet. Vandforbrug er ikke kun relevant i produktionsprocessen, men også hvad angår forbrugerens vask. For at minimere vandforbruget anbefaler vi en mild uldvask på 30 grader i hånden med kærlighed og uldvaskepulver.Når du opbevarer, lufter eller vasker, tøm lommer og fjern bælter, smykker eller andet tilbehør for at undgå at mærke og beskadige strikken. Opbevar med lukket lynlås eller opknappet. 
LUFTNING
For at fjerne mad-lugt eller cigaret-lugt, læg uldstylen fladt på en seng eller et tørt håndklæde i et par timer. Uld-tøj kan luftes og tøres i frisk luft på et håndklæde. Brug kun lufttørring til dine uldstyles (tørretumbling skaber 75% af et beklædningsklimaaftryk). Lad os passe på planeten sammen.

HVILE
Hvil gerne din uldstyle i 24 timer, før du bærer den igen. Dette giver den naturlige modstandsdygtighed og fjeder i uldfiberen tilbage. Dette genopretter og giver uldfiberen chance for at vende tilbage til sin oprindelige form.

OPFRISKNING
Din uld-style kan opfriskes efter udpakning eller brug ved at hænge den i et dampende badeværelse. Fugt fra dampen fjerner rynker.

Tør ikke i direkte sollys eller varme. Hvis uld bliver vådt, tør derefter ved stuetemperatur.

LANGTIDSOPBEVARING
Da madpletter og kropsolier tiltrækker møl, skal du sørge for, at din uld-style er ren og tør, inden du pakker den væk i lufttætte bomuldsposer eller beholdere. Ideelt brug en Woolmark-godkendt Moth Repellent, men placer ikke direkte på beklædningsdelen. På Le Pirol-lageret bruger vi Cedertræ for at holde møl væk.