Your Cart

Design & Bæredygtig Mode

Le Pirol står for nordisk tradition til en moderne og bæredygtig livsstil.

Le Pirol står for bæredygtige strik styles fyldt med personlighed til enhver anledning.

Le Pirol står for rene, nordiske linjer og grafiske former, fuldendt håndværk og smukke, bæredygtige garner

”Gør hvad som helst, så længe det skaber glæde og mindre spild” er mottoet, der altid ligger til grund for Le Pirols arbejde.


Morten Underbjerg grundlagde i 2018 Le Pirol, et bæredygtigt mode brand med en klar designfilosofi og en unik fornemmelse for komfort, design og kvalitet.


Le Pirols minimalistiske bæredygtige og afslappede æstetik afspejler, at Morten Underbjerg (Designer og Grundlægger, Le Pirol) i sit arbejde inspireres af stil, håndværk, natur og kultur.

STRIK OG BÆREDYGTIGHED HØRER SAMMEN

Holdet bag Le Pirol er førende inden for bæredygtig mode og lokalt produceret strik og sammen skaber vi et univers, der forener hygge med en coolness, skabt til en moderne livsstil.

Vi designer bæredygtig mode med henblik på lang holdbarhed. Vores bæredygtige tøj er lavet til at holde i lang tid. Dette er med til at skåne vores miljø.
Ved hvert eneste stykke strik, i hver eneste bæredygtige kollektion, I hver eneste detalje spørger vi os selv, om vi nu har gjort vores bedste for at skabe et mere bæredygtigt design, men også hvad vi kan gøre bedre i fremtiden. Vi er i konstant udvikling i vores søgen efter at forbedre os og gøre det endnu bedre.

Vores bæredygtige og økologiske kollektioner er udelukkende baseret på økologiske og etisk producerede garner.


SYDAMERIKA
Her vokser fårene op og lever på en økologisk GOTS certificeret gård, der ikke skader jorden eller vores omgivelser.
ITALIEN
Her bliver den økologiske uld kartet og spundet til garn, derefter farvet, og alt under en GOTS certificeret produktion.

Garnfabrikanten er Biella Garn (Sudwolle) - 100% Merinould - Ekstra Fine (ITALIEN)
Le Pirol strikker og designer deres bæredygtige strik i DANMARK.