Your Cart

BÆREDYGTIG FORSYNINGSKÆDE

Vi gør “Made in Denmark” helt enkelt


Vi designer bæredygtig mode med henblik på lang holdbarhed. Vores bæredygtige tøj er lavet til at holde i lang tid. Dette er med til at skåne vores miljø.

Ved hvert eneste stykke strik, i hver eneste bæredygtige kollektion, I hver eneste detalje spørger vi os selv, om vi nu har gjort vores bedste for at skabe et mere bæredygtigt design, men også hvad vi kan gøre bedre i fremtiden. Vi er i konstant udvikling i vores søgen efter at forbedre os og gøre det endnu bedre.

Vores bæredygtige og økologiske kollektioner er udelukkende baseret på økologiske og etisk producerede garner.

SYDAMERIKA


Her vokser fårene op og lever på en økologisk certificeret gård, der ikke skader jorden eller vores omgivelser.


ITALIEN 


Her bliver den økologiske uld kartet og spundet til garn, derefter farvet, og alt under en certificeret produktion.
Garnfabrikanten er Biella Garn (Sudwolle) - 100% Merinould - Ekstra Fine (ITALIEN)


MADE IN DENMARK

Le Pirol strikker og designer deres bæredygtige strik i DANMARK.


Fair & Bæredygtig Løn


Landmændene behøver ikke købe frø og kemikalier fra store og dyre landbrugsvirksomheder. De modtager en fair pris for deres bomuld. På den måde bliver de holdt ude af gæld, kan lave fremtidsplaner og investere i nye tiltag.

Ingen børnearbejde
Der bliver under ingen omstændigheder brugt børnearbejde i (nogle som helst af) alle de processer der skal til for at fremstille økologisk bomuld. Landmænd har midler til at sende deres børn til skole. Deres børn er ikke tvunget til at hjælpe på markerne.Landmænds gæld

75% af konventionelle bomuldsbønder er i stor økonomisk gæld. På grund af prispresset på markedet er de nødt til at købe dyre, genetisk modificerede frø fra store agrokemiske virksomheder. Hvert 30. minut begår en af dem selvmord - de ser ikke en vej ud. (kilde Independent artikel - https://www.independent.co.uk/life-style/fashion/fashion-revolution-2016-the-true-cost-of-fast-fashion-a6991201.html)

Økologisk bomuld - købt fra landmænd til en fair pris - giver en løsning på alle de problemer, som konventionel bomuld skaber.


Lavt vandforbrug

 

Økologiske bomuldsplanter har brug for mindre vand end genetisk modificerede planter. Jorden bevares og bevarer derfor mere vand. Alt i alt betyder det, at økologisk bomuld har brug for ca. 68% mindre vand end konventionel bomuld. (kilde Textile Exchange)


Ingen giftige kemikalier


Der anvendes på ingen måde giftige pesticider i økologisk bomuldsdyrkning. Nogensinde.